28 april 2021
Geplaatst door TeamSchoterkwartier

Op donderdagmiddag 22 april 2021 is op feestelijke wijze door Wethouder Floor Roduner van de gemeente Haarlem en Peter Heuvelijk, directeur AM Noordwest de oplevering van de 34 woningen in de eerste fase van Schoterkwartier gevierd. Hierbij werd de sleutel overhandigd aan de nieuwe bewoners die intrek hebben genomen in hun nieuwe woning. De woningen zijn in samenwerking met gemeente Haarlem gerealiseerd op het voormalige Deliterrein.

Schoterkwartier bestaat uit een divers woonprogramma van onder meer de 34 eengezinswoningen die nu zijn gerealiseerd. De tweede fase met 108 woningen is volop in voorbereiding. Er komen negentien koopappartementen en 53 sociale huurappartementen in de woontoren aan het Spaarne met daaraan grenzend twaalf stadwoningen. Daarnaast worden er zeven eengezinswoningen en zeventien stadswoningen aan het groene binnengebied ontwikkeld.

Mede namens BAM Wonen en alle betrokken partijen in Schoterkwartier feliciteren wij alle kopers en wensen hun alvast heel veel woongenot toe in hun nieuwe woning.